This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, August 29, 2010

IFTAR Mutiara Hotel Johor Bahru

Alhamdullillah, tahun nie tercapai jugak hasrat mr hubby nak makan kambing golek kat Mutiara semalam, 28/08/10 bersamaan hari Sabtu.  Jangan kata kambing golek...rusa tergolek pon ader..muaakakaakakkaa......


So dikesempatan yang ada, makanlah mr hubby dengan seleranya..aku pon pelik apa istimewanya kambing golek  nieh..aku rasa biasa jer..tapi mr hubby suker giler makan daging kambing ...emmmm...wondering....


Walaupun ratenya agak mahal, tapi masakan yang disajikan sangat sedap..yelah orang Johor masak kannnn...dengan variety menu yang amat mengujakan...bermacam-macam jenis masakan dari yang local hingga ke international cuisine..semuanya amat memuaskan hati..ruang solat di surau juga tidak menghampakan...:)


Thumbs up to Mutiara!!!  



http://www.mutiarahotels.com/mutiara_jb/fnb_promo/ramadhan_tn.jpg




From 11 August until 9 September 2010
Hotel Mutiara Johor Bahru offer
113 dishes of traditional malay favourites
as well as contemporary favourites cuisines
in 7 rotating menus.
RM68 ++ for adult and RM40 ++ for
child ( 4 - 12years old)

Call : 607-3300300 for reservations
or email : fbjb@mutiarahotels.com

No comments:

Post a Comment