This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Saturday, December 11, 2010

AEON Jusco Tebrau Member's Day

Bukak2 facebook jer nampak pasal Jusco member day from 9th Dec, 10 - 10th Dec,10...haiyaaa....ini sudah sangat baguss..directly call encik hubby buat appointment gie Jusco ini malam after balik kerja..Alhamdulillah, application granted!!!yeeehaaaaaa.............:-)


Aku bukan nak sangat shopping2 nie...sajer jer nak cuci2 mata..(eh..ye kerr?)..tapi syyiookk nengok org ramai2..yang macam2 gelagat..macam2 kerenah..macam2 perangai..termasuklah aku...well...aku pon golongan consumer+customer jugakk kannn........


Memandangkan kalau berjalan malam nie suntuk..mengejar masa tak abis2..tau2 jer dah pukul 10pm..so kitorang pon bergegas balik..since besok pon keje lagi...bukan hari sabtu ponn...orang dah macam cacing kerawit..nak pilih2 pon susah..at least agenda utama aku ngan encik hubby success jugak..iaitu membeli seketul beg travelling..masa jusco day jer beg nie boleh beli, sebab murah..kalau tak ya ampunnn..tak tergamak aku nak membelek tag harganya..dengan discount 50% berjayalah encik hubby membeli beg ini...

Kalau tak kerana beg lama yang dah terkoyak..terabak..terbarai..takder maknernya aku nak beli yang baru nieh...ini consider 'kerna terpaksa'..kalau tak kang..asal berjalan jer kenalah bungkus kain baju ngan beg platik kang..hahahahaha...


Even beg lama tu dah masuk tahap obsolete item..tapi beg tu dah banyak berjasa..Alhamdulillah...even baru 6 tahun dah macam2 negeri..macam2 negara..macam2 pulau..dia dah singgah..banyak jasa tu....lepas ni bolehlah aku simpan dalam muzium buat tukun.....ngeheheheheee....


So, for our new travelling bag..most welcome for you..jaga diri baik2 eh..nanti aku beli chasing ko..kalau tak, ko pon akan terima nasib yang sama macam sedara ko yang lepas..dibanting abang2 crew cargo...huhuhuu...sebelum apa2 berlaku, akan aku pastikan keselamatan ko ditahap yang paling terjaminnnnn....

No comments:

Post a Comment