This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, January 2, 2011

Adik Jiran Sebelah Umah Aku Kawen..

Bertempat di stadium tertutup, wedding pertama yang aku attend untuk tahun 2011...saper pengantin tu?...tulah adik Amir & Awin..jiran sebelah umah aku..anak makcik Linah yang ke-4 dari 5 org yang kesemuanya pompuan...belah pompuan hanya buat majlis nikah dan makan kecil2an saja...walaupun kecil dan simple tapi tetap nampak meriah...tak kisahlah kecil ke besar ker...yang penting ijab kabul tu harus didahulukan...itulah yang wajib sebenarnya kann...


Majlis di stadium pulak adalah sebelah pihak lelaki, konsider majlis bertandang untuk pihak pompuan.....suka tengok majlis resepsi ni sebab nampak lain dari yang lain...nampak simple sangat..tapi sweet...theme, ala barat...rasa berbesar hati jugak dijemput untuk menjadi tetamu walaupun di pihak orang lelaki...thanks yer Syieda and Fakhrie....


Buat kedua pengantin..semoga bahagia hingga ke akhir hayat...aminnn....


Pelamin yang simple tapi nampak sangat cantikk..

kek pengantin pon cantik..

makan berdamai takder..makan berhadap jer..candle light dinner you...romantik kannn...

Ketibaan pengantin...

Selamat Pengantin Baru Syieda & Fakhri...nampak comel Syieda...

sama cantik......

Acara potong kek...

Sajer amik gambo budak nieh...suara dia memang marbeles...boleh pulak nyanyi lagu meet uncle hussein..ayoooo....best sangattt!!!...




No comments:

Post a Comment