This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, January 23, 2011

Birthday Adik a.k.a Pok Ucu

Hari nie 23.01.2011 besday adik aku yang ke 15 thn...mak sibuk nak wat masak2 untuk dia..jemput pon tak ramai, setakat pakcik2 terdekat jer..since dia jelah budak kecik yang tinggal dalam adik beradik aku...even umor dia dah 15 thn, tapi aku still anggap dia budak kecik lagi...satu sebab dia nie anak manja..dua sebab dia jelah adik kecik yg aku ada..tiga sebab anak2 sedara dia suker panggil dia ala manja2.."pok ucu!..pok ucu!"...hehehee...tulah dia adik bongsu aku Muhammad Nur Akmal..Semoga panjang umor dan diberikan keberkatan hidup dunia dan akhirat..jadi anak yang soleh dan semoga berjaya dalam kehidupan dan pelajaran...aminnn...


Aku sibok2 amik gambo sampai muker aku pon takder dalam ini gambor...alahai...takper, yg penting aku ada dalam event nieh...hahahhaaa...


Attached a few gambo yg sempat aku snap before aku pon sama2 membaham pulut kuning tuh ngan sambal udang feveret aku...ngeheheheee.....


Ni dia besday boy..no cake haaa...mak wat pulut kuning jer...

Happy celebrating 15 yrs...hope all your dreams come true...

Pulut kuning a.k.a sticky rice...



Here Cik Umat's family.. 

Ni budak busuk yg nakal tuh...geram tol ngan budak niehh... 

Mee goreng my fevereto...

Choc cake baked by mak..



No comments:

Post a Comment