This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, January 10, 2011

New Baby Born...

Last saturday 08 Jan 2011, aku nyer sister in law yg anak aku panggil Untie Dila selamat deliver baby girl yang comel sangat2 kat HSI tepat kol 4.38pm...berat baby 3.0kg...nama tak tahu lagi...hehehheee....


For that, bertambah lagilah anak sedara aku...belah encik papa dah 3 orang...belah aku 2 orang, coming soon tambah lagi sorang...(dalam hati..wuihhh, selamat lagi wit raya aku...muahahahahha)...aku pulak bila lagi????...Insya Allah, kalau ada rezeki tak kemana...dapatlah Aleeya adik..dia pon dah puas dah manja2 ngan mama ngan papa..kalau takder pon, syukur jugak... Alhamdulillah...at least aku ada jugak sorang anak...kalau pikir2..ada lagi kawan2 aku yang takder rezeki lagi nak menimang anak....


Semoga tahun 2011 ni, melimpahkan rezeki yang melimpah ruah buat aku dan kawan2 yang lain...aminnnnnn....


2 comments:

  1. congrats to your sil&family.. aku pun nak buat anak tahun ni.. hahaha.. mane tau dapat gegirl pulak.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. hahaa..tq! hopefully semua success ya...:)

    ReplyDelete