This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, January 26, 2011

Sauna Time!!!

Bila badan rasa2 tak sedap jek, nielah kejenya...dok dalam benda kaler pink nieh...berasap2 ala2 awan panas gunung merapi..tapi yg nie takderlah sampai boleh wat mati@rentung...panas ala2 manja jer....dok dalam tu 15-20 minit betul2 wat badan rasa lega ngan ringan...


Lepas sejukkan badan berurut pulak...mak aii...feeling ngko...hilang penat lelah keje kat ofis tu...


Berapa harge seketul sauna tu??? Entah aku pon tak tahu...muahahahaaa....sauna ni aku calling2 jer...nanti datanglah servis ke rumah...best kannn...ngehehhee...sauna+urut lebih kurang +-2 hours...boleh sangatlah...lagi2 wat kat rumah sendiri...lagi selesa and mesra alam...tak yah drive penat2 gie spa...all in one kat rumah...sedia duit jerr...


So saper2 nak rasa spa+urut nie bolehlah contact GieGie...harga sauna+urut tu tetap, yg berubah2 tu cuma pada harga jauh dekat destinasi yang nak dituju tu....:-)



Sauna&Urut +-2hrs untuk area Pasir Gudang macam umah aku nieh RM50 jerr..tak percaye?????....





2 comments:

  1. mak aku siap beli lagi benda alah ni letak kat rumah.. puas anak-beranak ni bersauna sampai koyak rabak plastik cover tu.. skarang yang tinggal rangka besi tu jer.. ahaha

    ReplyDelete
  2. ni 1st time tau dgr sauna ni boleh deliver kat rumah kita.. itu sudah cukup bagus kan... nak kena carik area seremban..

    ReplyDelete