This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Saturday, February 12, 2011

Layang-layang Terbang Tinggi

Pagi2 lagi dah call Untie Long wat appointment nak main layang2 petang nanti....nasib baik Untie Long ok...then, pepagi jugak Aleeya dah excited giler siapkan semua kerja2 dia...mandi..breakfast..wat homework..basuh kasut..siap ngan tido lagi..biasa dia tido petang pukul 2 atau 3pm..coz over excited nak main lelayang..pukul 11am dia dah tido...ngeeeee.....

Suddenly, 4pm..cuaca mendung lak...Aleeya dah start nak sedey...dia kata "mesti Auntie Long cancel main layang2 nieh..."..Agaknyer dah rezeki kan..pukul 5 lebey cuaca dah ok pulak...sengih panjang Aleeya..

5.30pm Auntie Long sampai..Caca dah jerit2 dari dalam kete.."Untie Ngah!..Untie Ngah!!..cepat sikit..."
Terkedek2 aku nak tutup tv...nak kunci pintu....nak mangga gate....

Tapi yang penting, dapat jugak Aleeya main lelayang...hehheee...

Mak aiiii.....seret beret jer lelayang tuh.....

Weeeeeeeee....suksesssss...sukksessss......
zoom overlah...pecah sudah gambo....

gambor ni pon gegar..pasal zoom ker pasal kak long erin lari menggegar bumi...hualaweeyyyy....







No comments:

Post a Comment