This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, February 8, 2011

TAMAN SERIBU BUNGA - CNY FEB'11

Lepas pegi ZOO dah tak tahu nak buat aper...tetiba teringat ada satu tempat yg aku tak pernah jejak lagi kalau gie Melaka nie...lokasi kat area SERI NEGERI. Sampai sana dah pukul 4.30pm...orang pon tak ramai...parking pon senang...tulah TAMAN SERIBU BUNGA...yang tak berapa nak seribu sangat bunganyerr...ngeeeee....tapi oklah, cuci2 mata...tengok bunga kaler2..tengok lanskap yang cantek..main2 ngan IKAN GAPI kat tepi tasik...eemmmm...rasa tenang jerr....

Masuk dalam tu free..tak payah nak keluar wit kepala agong...haaa..syok kann..aku tau, korang sure suker benda2 yg free2 nieh...by then, agak2 rasa nak tengok kehijauan dan warna warni bunga2an, jalan2lah kat sini..cehh....macam duta pelancongan pulak aku nieh...heheheee.....




















2 comments:

  1. beb, aku dulu nyaris2 nak pi tempat ni.. masa google tu tengok macam tak siap je lagi.. nak gak tengok bunga ape yang ade kat situ.. tapi ok la sbb masuk free kan.. setakat nak ambik2 gambar je..

    ReplyDelete
  2. pegi jer..xderlah best sangat..so-so jer...kalau setakat nak snap gambo..ok laa..

    ReplyDelete