This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, March 27, 2011

2 Free Big Breakfast With Minimum RM5 Purchase



Last Friday dapat email dari Mr Soo (akunyer ex-finance manager..) pasal free voucher breakfast laaa...mula2 pikir..ye tak yerr jer Mr Soo nie..boleh cayer ker voucher niehh???...arrghhhh...pedulikkan aku musti guna ini voucher..since semalam tak sempat nak guna...hari nie mati2 musti kene guna...tak cuba tak tau kannnn.......

So pagi tadi kitorang semua anak beranak bangun tido siap2 nak gie breakfast kat McD tuh...tapi timing tu dah tak berapa nak lawa lerr..sebab masa tuh dah pukol 10.00am...gedebak gedebuk sampai McD dah kol 10.30am...weyyy..lagi 1/2 jam niehh..sempat lagi ker nak makan free niehh..????

Masuk jer entrance McD nak parking...nampak banyak kete kuor masuk...dalam hati..."ader parking kerrr nie.." memang rezeki pagi tu..dapatlah jugak parking dekat ngan pintu..ngeeeeee.....

Bukak pintu kaca...ya ampunnnn!!!!!...ramainyer manusia...nia semua gara2 voucher la niehh...compomm!!!! sohihhhh!!!!!....

Apalagi beratur ler aku...tengok tangan masing2 semua ader voucher...dalam hati lagi..."samalah macam aku..heheheee..." Ada yg baik hati siap distribute lagi voucher2 ngan org yg takder voucher..termasuklah aku jugak...menkepohkan diri mendistribute voucher kat org yg takder voucherr...muahahahahaaaa.....berlagak sikit lerr...since aku pon ader print banyak masa kat opis ari tuh...

Since ramai org...counter breakfast bukak sampai kol 12am..dalam hati.."owwhhh..sempat lagi..." muker pon ader sunyummmm......:)

Sunyum2 pon..sempatlah kitorang gadoh kejap ngan bebudak McD kat kaunter...bukannya aper...ada ker member dah amik order aku..tapi tak siap2kan order tu...tapi boleh pulak siapkan order kaunter lainnnn...tunggu 5/10 minit ok lagi...bila dah jejak 1/2 jam...aku dok berdiri kat situ dah macam patong cendana...jawabnyer rabaklah tekak aku....mengelatat bebudak McD siapkan barang aku...hah..padan mukerrr....ingat aku nie tugu negara ker hapaaaa.....hanginnnnn siottttt....

Bila semua dah settle, makanlah kitorang breakfast free pagi tuh ngan hanya beli minuman jerrr...heheheheeee.....sukerrr tauuuu...:)


Guna 2 jer voucher...so dapat 4 big breakfast...aku hanya beli 2 coffee..1 milo and 1 coke...breakfast cum lunch..makan kenyang2 sebab lepas nie nak tengok wayang kat TGV weeeeeee......:)






No comments:

Post a Comment