This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, March 27, 2011

Action Movie : World Invasion - Battle Los Angeles 2011



Superb movieee!!!!!!

Sinopsis : Mengisahkan Los Angeles yang dilanda bencana meteor..kemudian, sekumpulan tentera ditugaskan untuk mengawal keadaan dan juga responsible utk satu misi dari bos, yg group diorang kene selamatkan sekumpulan org awam di satu kawasan yg dipercayai balai polis...

Diorang nyaris2 tak percaya yg meteor banyak2 turun kat bumi tu sebenornyer kenderaan yg digunakan makhluk asing untuk memusnahkan dan menawan Los Angeles...then bermulalah peperangan antara tentera and makhluk2 asing tu...misi menyelamatkan org awam pon bermulaaaa...





Unfortunately, one of org awam tu mati sebab kena tembak ngan makhluk asing...masa ujung2 nyawa tu..sangat sedey...aku pon nangis masa tu...huhuuuuuu....

Ending cerita..diorang berjaya menyelamatkan LA even LA dah totally loss masa tuh...

Yang aku tau cerita nie sangattttttttt bestttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Rating aku : *****
Recomended : Yesssssss!!!!!


P/s : Confirm kena beli blue ray movie niehh...memang superbbbb!!!!!




No comments:

Post a Comment