This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, March 30, 2011

Sejuta Doa For My Darling Kid!!!

Hari nie lunch time bukak2 Fb jerr ternampak post from my darling BFF..Wowww!!!! dapurmamaiman dah register company...bangganya aku bila baca entry tu...

Aku tahu she sure can manage her dream..juta2 doa aku panjatkan untuk dia..moga dia sukses..moga dia berjaya dengan bidang baru yg memang dia idam2kan dari dulu lagi...:)

Buat Kid..tak salah kalau ko nak jadi chef..Chef Wan tu dulu pon akauntan gak..now, he is really success with his journey and life..yg penting kena kuatkan semangat and moving forward terussss.....  

U deserve to get it Kid!!!!



Nie blog kawan aku tuh...saper nak order kek2 boleh review blog dier @dapurmamaiman



2 comments:

  1. Bila aku baca enrty ni...aku menangis...sbb semua kawan2 aku gembira dengan berita ni..semua org tersenyum...tp dalam senyum aku, aku sedih sbb ayah aku tak tahu apa yg aku telah buat sekarang...aku tak sampai hati nak beritahu dia yg aku dah berhenti keje...dgn keadaan dia yg lemah, aku taknak dia susah hati kerana aku tak bekerja makan gaji...azam aku..aku akan beritahu dia bila aku dah berjaya nanti...aku nak dia juga tersenyum mcm kawan2 aku juga...terima kasih maria!

    ReplyDelete
  2. yessss!!!!im so happy...that was my seposen encouragement..and dua ploh sen appreciation...selebihnyer ko yg kena gandakan..gandakan ngan usaha..tak putus asa..doa..keihklasan..insya allah, Allah akan permudahkan semuanya...:)

    ReplyDelete