This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, April 21, 2011

KC : My New Accounts Manager!

Dari sehari ke sehari aku nak update ini blog...tapi tak sempat lerr..kat opis sibok wat keje..kat umah dah penat pulak nak hadap ini lappy..sudahnyer memang tak ader story lerr...ngeeeee...


Aku nak cer nie...
Last monday manager baru aku masuk..
Nama panjang dier......???...luper sudaaa...
Nama pendek dierr???
Mr KC...
Tapi aku panggil dia KC jerr...


KC nie dulu study kat US, amik Bachelor Science Accounting..
Pastu dia sambung keje kat sana as Senior Accountant cum Auditor for 6 years..
Pastu lagi keje pulak kat Singapore for a year as Accountant jugak..
Then balik Mesia..keje Accounts Manager kat Kyocera..(mana ntah tempat tuh..aku pon tak tahu..)
Skang keje kat Sherwin Williams Malaysia jadi Accounts Manager aku and kengkawan...ngeeeeee.....


Masuk hari nie, consider dah 4 harilah KC jadik manager aku...
So far nampak ok...
Cuma aku dapat feel yg dia nie more systematic and particular person..
yelah..ex auditor kannn...
aku syak lepas nie banyaklah manual procedure baru dept aku..
tadi dia dah bagi hint sikit2..
rasa serem jugak...ngeh..ngehh..ngehh....


Hopefully semua oklah...tu jer yg kitorang harap..
Jangan dia buat yg bukan2 or yg luarrrr biiaasaaa...
enam jahanam kang kitorang.....


Truly, madly, deeply..
kitorang skang dah ader boss baru...
Mr Soo pulak, boss lamer aku jadik Accounts Consultant..
Konon2 mcm ader 2 boss laaa...


Moga2 Accounts dept menjadi ceria kembali...
takmo sedey2 lagi okkayy...
takmo...takmo...takmo.................:)















1 comment:

  1. besh3x....pasnie x mo sedey2 dah no....yg pnting Mr soo masih dekat di SW

    ReplyDelete