This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, April 4, 2011

Kepala pusing...

Hari nie buat keje macam rasa mual2.....mual2 sebab dah tak larat nengok keje closing aku yg tak siap2 dari minggu lepas..aku punyer mual sampai tahap aku rasa nak muntah darahh..

Patotnyer last saturday datang keje kejap..bolehlah siapkan sikit2 apa yg patot...tapi member ofis aku tak leh datang pulak nak wat keje sama2..yg sorang eksiden kaki terselioh..dah consider cedera tak leh gie keje..yg sorang lagi...takder org nak jaga anak2 pulak..aiseyyy....

Aku nak pegi sengsorang keje????...idok lerrr..bagi aku 1000 reason kenaper aku kena pegi sorang...taknak aku amik risiko...

Cukuplah tahun sudah aku balik lambat sikit..ada pulak makhluk nak main ciluk baa ngan aku kat pintu toilett...wuiisshhhh...tak akan aku ulang lagi moment mengerikan ituewww...

Bila kepala dah pusing2 macam nieh..tekak boleh pulak nak laporr..korek2 drawer, takder pulak makanan2 yg boleh aku gigit..ada jugak kang calculator ni aku kunyah kanggg...

Eh!!! maggi laaaa!!!!..nasib baik aderrrr ngkooo...ngeeeee...

Jom ahh rendam jap ngan air panas...boleh gak wat makan..teringat pulak masa time2 study dulu makan maggi rendam...sedap siottt...dah lapor kannnnnn??????....

nie maggi asam laksa saya..takderlah sedap sangat ponnn...yelah..rendam air panas jerr...lol...







1 comment: