This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, May 15, 2011

Bowling tahun Nie aku Menang Ngkooo!!!!

Sampai ke sudah aku tak abis2 senyummm....
Ye ker team aku menang tahun nie??
ye tak ye jerr...muahahahahhaaa....


Jangan tak tahu..
aku nie takderlah terror maner bab2 main bowling nie..
dah bertahun main, tak pernahnyer nak menang.
asal baling bola bowling tu..
memanjang masuk ke longkang.
kalau nak cakap aku nie juara longkang
memang sesuai sangat lahh...
Jadinyer, asal masuk longkang jer
aku rasa nak mengungap mintak tolong..
tolong!..tolong!!!
helpp!!..helpp!!!
ajarlah aku bior bola nie tak masuk longkang lagieee.....
Yang adooo...harapannnnnn....


Tapi tahun nie cipta sejarah..
mungkin sebab kebetulan aku dapat team yg power2 main bowling..
tapi kalau pikir2..
tak banyak..sikit2 pon markah aku ader tolong jugak kannn..
so, takderlah rasa bersalah sangat..
consider oklah kan..
macam namer team aku.."OK LAH"..ngeeee....


Last year aku main,
akulah org yg paling tercorott
consider kalau pemain tu ader 50 org..
aku ni no yg ke 50 lah senang cerita..muahahahaaa...
nak sebut no tu pon ader rasa sengal2 lidah skettt...maluuuuuu...


Tapi tahun nie, ada peningkatannnn..
improvement kater oang puteh..ngehh..ngehh..ngehhh...
sekurang2nyer takderlah malu sangat macam tahun lepas..
suker tauuuu...:)


Jadinyer..hari nie sepanjang hari memang aku betul2 senyumm..
semangat nie nak main untuk tahun depan..muahahahahaaaaa......:D

 Macam biasa..asal tournament jer musti main kat Daiman Bowl..
Daiman Bowl nie antara tempat main bowling paling bestlah kat JB nieh..
lane yg sangat superb!!!!

Aku main bola size medium jerr..8kg cukup..lebey2 kang terseliuh plak
jari jemari aku nie kangg...
bukan pro maner ponnnn...
main ala kadar jer....ngehh..ngehh....ngehh..
cukupkan syaratttt...

Lane team aku no 11 & 12..terbaekkkkk!!!!!!

Neng maner pulak yg amek job lap2 bola tuh???
bagus ler Daiman nie..
provide tempat main ngan Neng lap bola lagi...
sukerr....:)

Nie ler Neng tuh...
kaki menyibok lap2 bola ngan susun2 bola..
sempat pow duit aku beli segala jajan bagai..
alasan boring tunggu aku main sampai 3 game...walaweeiiiiii....

 First game
markah aku 93 jerr...still tercorot...hehehheee..


2nd game...
tercorot lagi..huhuhuuuu...

 3rd game..
double triple corot.....muahahahahaaa...


 Total 3 game..258 jekkk...
Tapi apa ada hal....team aku tetap juara!!!!!! huargg..huarrghh..huarghhh....sukerrr!!!!!


Tahun nie buget ciput...dapat hamper jerr...
yg paling tinggi tu, hamper team aku..heheheheee...
Tapi oklah kann...
setakat main suker2 jerr....
bukan bayor ponn...segalanya company tanggung..
kalau ko main sendiri, dapatlah pulak ko main sampai 3 game kannn????
sure kedekut duit..takder maknernyerrr.....ceh!!


Bila dah dapat hamper,
jenohlah nak membagi2kan sama rata..
yg aku pulak,
takder maknernyer nak amek bebanyak
plan lepas main bowling nak nengok wayang
nak jenjalan kat jusco..
takkan aku nak menyeret itu jajan2 hamper kann..
huduh ngkoo..
jadinyer aku amek sikit2 jer wat syarat yg aku ni menang.

Oklah jom review gambo lagi masa lepas main bowling tu..
upload ala kadar jer..
malas aku nak tunggu network yg tergedik2 nak gerak ni

Pada saper2 yg kalah tu..
cuba lagi yerr..
dengornyer SW nak wat lagi around this corner..
chaiyokkk!!!!!!!!!! 











No comments:

Post a Comment