This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, May 9, 2011

Happy Mothers Day To Me!!!

Yesterday, everybody celebrate Mothers Day..
rasa bertuah betul bila dah dapat jadik mak2 nie..
rasa diri dah complete..
rasa diri ada tanggungjawab dan amanah..
rasa diri penuh ngan kematangan..cewahhhh!!!!


Setakat nak up diri sendiri mcm tu
memang aku suker..muahahahaaa...
bukan selalu pon kannnn...
sekali sekala bagi compliment utk diri sendiri tak luak apa2 ponn..
asal muker ada sunyumm..sudahhh....
suker..


mula2 tu hati rasa mcm nak makan western food..
tapi tetiba rasa nak makan butter prawn pulak..
tapi kalau butter prawn tu..yg aku rasa paling sedap
kat senibong jer..
tempat lain..yang adooo....
buat perabih duit..last2 hati sakit tak puas makan..


So, petang tu heading to Senibong..
lamernya tak sampai sini..
setahun ada jugak kot...


makan kat sini mahal sikit
so kalau ada special occasion boleh laa..
kalau stakat nak buang2 duit boleh jugak..
tapi kalau dlm wallet tu ada 20 hengget
baek ko makan kat pasar malam jer..
beli kue tiaw kerang RM1.50..kenyang jugakk kann..
Tapi,
kalau wit ko tu sengaja nak buang2 wat makan kulit ketam bangkang tu
silalah datang sini..
standby jer la..at least rm100 utk 2 org makan..
kalau tak..makan mee goreng jer la ngkoo...


Kat sini yg aku suker selain dari fresh item dier..
aku suker services dier..
giler laju ngkoo dia punyer masak..
masak betul ke tak..tak tahulah aku
yg penting aku tak cerry berry...ngeeee...
sambil2 nak tunggu makanan sampai
bolehler jamu mata ngan pemandangan yg tak berapa indah tu..
boleh laa...


Yelah..setakat nengok serombong kilang kat s'pore tu apalah sangat kannnnn....:p


 Cuci2 mata..remang2 senja..cewahhhhh!!!

 My family's feveret ever..siakap steam limau..terbaekkkk!!!!!

Butter prawn yg best!!

Milo tabur Cik Aleeya

Ketam sambal telur..aku sempat makan kaki yg ada sepit jerr....

budak nielah yg abiskan ketam tu...huwaaaaaaaa!!!!!!!!


Yang paling best hari tu..dapat surprise card from my sayang..Aleeya...
Thanks sayang mama!!!!
Love u so muchh honey!!!!!




No comments:

Post a Comment