This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, June 6, 2011

Besok nak ronggeng..tapi mata tak nak lelap lagi.

Patotnyer time2 macam gini aku dah golek2 atas katil nak layan mata
ngan sejuk2 ekon yg ngam2 tibai muka aku
tu yg dapatnyer aku slalu tido sampai abis lukop ngan blanket tutop kepala..ngeeeeee....


tapi la nie aku still lagi ngadap ini cik lappy
ngan fb yg aku sendiri pon dah malas nak layan
unless kalau nak layan gambo yg aku upload sendiri
atau pon org lain upload..


besok aku nak gie s'pore nie..
hal kijer???
no..no..no...
esok hal ronggeng ngan kengkawan..
amek cuti semata2 nak gie ronggeng..
kebetulan s'pore tengah sale giler2 nieh
rugi tak guna peluang keberlianan tuh..muahahahaaa...


Tadi encik papa dah ingatkan pasal pasport
aku wat bodo jer..
nanti aku carik sindri laa..
tapi aku rasa musti encik papa bawak kluor dr dlm drawer..
benda2 tu semua bukan aku simpan, dia yg simpan
mungkin sebab aku nie suker buat benda2 mistik kottttt..
kejap ader..kejap takder...miamiamiaahahahaa..


tadi aku berangan nak isi white card tu
tapi terasa mcm malas pulak..
isi esok jer la kann..
aku nie pemalas aperr..nyampah tol nak isi benda2 macam tuhh..
dah ader pasport dah la kann
ni nak isi ntah apa2 form pulak ntahh
dolu2 ada org isikan..
nie bila nak jalan terpaksalah isi sindri ler jawabnyerr..
tak suker ok.


well..
bila pikir2
takpelah..
yg paling penting besok dapat gie jenjalan
tengkiu yer encik papa..
kasi sayer ronggeng2..heheheheee..
nanti free time kita giela samer2..
macam tak biasa pulakk kannnnnn..
kalau malas nak drive..
kita naik mrt jer..apa de hal..


nanti kalau ader barang2 shopping yg best,
sayer belikan utk encik papa ngan cik aleeya yekkk..
suker tauuuu.....:)


Ok..nak tido nie..
nak mimpi bior dapat duit SGD banyak2 turun dari langit...weeeeeeeeeeeee...:D

Owhhh Arab Street..tunggu kedatanganku esok...:)







No comments:

Post a Comment