This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, June 2, 2011

Bila Boss Belanja Dinner Sure Makan Tak Hengattt!!




Boss besor aku nie baru naik pangkat
Skarang dia Finance Director South East Asia
Besor gile pangkat dier kalau nak compare ngan umor dia yg still young
kitorang imagine gaji dia musti jejak puluh riban..
pastu dalam SGD pulak..
wuuuuuu...best kann..
Bila gaji dah best macam tu 
takder salahnyer dia kena keluarkan zakat makan utk kitorang..ngeeeee...

Jadiknyer, alang2 dia nak belanja makan
kitorang kena bawak dia pegi tempat yg mahal2 sket..
so, tekak memasing nak makan ketam
jadiknyer kita bawak itu boss besor makan seafood kat senibong..suker tauu..

Since kitorang still tengah demam closing lagik
jadiknyer keluor lambat sikit
lambat pon tak lambat jugaklah. gerak dlm pukul 6.30pm.
jem sikit kat highway.
tapi bila dah ader jln shortcut Megah Ria tu..ok sikit laa..

Sampai saner jer dalam 7.15pm macam tu.
terus pilih2 udang, ketam, ikan bagai
boss kater.."just chooselah..eat whatever u want.."..heheheeeee..
kalau ikot nafsu jahat aku nie..
ada jugak yg kena bayor king lobster nie..muahahahahaaa...

Oklah..jom layan gambo..
penat sudah menaip nieh..

  
 besau giler itu ketam lampu merah itu...

 kak anne & boss besor aku..future belanja makan lagi eh Jiunn Shyong..ngeeeee..

 8 of us..macam biasa muker aku takder..dah tukang amek gambo kannn..

 fevereto..menu wajib..butter prawn..

 marbeles ever after..blackpaper crab

 makan tak hengat!!!!..muahahahahaha

 standard modified..before makan haruss gambo2 dulu..nanti mulot dah comot
tak semengah pulakk..

 zue & killa

 KC-my new accounts manager and Wee Kiong

Mr Soo..the best boss ever..love u much2..:)



No comments:

Post a Comment