This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, June 1, 2011

Simpan perot untuk dinner petang nanti.

Tak nak makan kenyang2.
makan light2 jer lunch nie.
Petang nie boss besor aku janji nak belanja dinner kat seafood
so kena kosongkan betol2 perot nie
baru itu seafood ada mari...muahahahhaaa..


actually dah lama kitorang ketok itu boss beso soh belanja makan
tapi dia sibok sangat
sekejap gi vietnam
sekejap gi china
kejap lagi kang ilang pulak ntah mana2 dia pegi
so since dia masuk ofis hari nie memang ler nasib dia tak baik
mmg kena ratah2 la duit SGD dier..suker okkayyy..


jadiknyer skang nie tengah bincanglah nak makan apa petang nie
lobster??
ketam??
udang??
segala mcm haiwan bercengkerang??
banyak niehh..
perot yg kosong nie harus betul2 diisi..muekekekekeee..
bukan aper..
bior berbaloi2 ngan apa yg aku makan sekarang nieh..


ok..maggi aku dah kembang
nak makan dulu..
chowwww!!!!!
:: lunch aku, maggi cup yg tak semenggah..huhuhuuu::







No comments:

Post a Comment