This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, July 12, 2011

Feeling kek sarawak tak sudah

Dari bulan sudah aku berangan nak wat kek sarawak..
tapi sampai la ke hari nie aku tak sempat lagi..
buatnyer pon setahun sekali
jadinya apa2 hal pon nak kena wat revision jugak kann
tapi aku rasa bulan nie hampa lagi nak wat
dari minggu pertama sampai minggu last confirm memang tak boleh wat
rasa nak nangess!!!


benda nie aku boleh wat weekend jerr..
yelah..
keje me-layer kann
takder maknernyer aku nak wat memalam lepas balik keje
ada kang temasuk kepala aku dalam oven tu kang 
teros rentung..
tak mo..tak mo...tak mo....
penat gaung aku..


tapi..weekend aku pulak semua dah ada program pulakk
tu la pasal..
1st week sibuk belajao wat kek ngan jadik babysitter adik ipor aku
2nd week nak gie melaka ada reunion ngan kekawan belajor dulu
3rd week ada course GST 
4th week kene keje, replacement utk raya


Abih bila lagi tu..cuba cakap ngan aku..
dah beratus dah recipe yg aku carik nie
mana carik kat internet
mana bukak buku2 recipe lama aku
mana beli buku baru..
semangat tau tak...


Jawabnyer bulan puasa jugak aku kena wat nanti
kembanglah idung ngan tekak aku ngan bau telor tu nanti..
bersememehhh!!!!


buku nie aku baru beli...best sangat aku rasa bila nengok isi kat dalam tu..ikotkan aku dah ada dah recipe2nyerr..tapi tangan gatal nak beli jugak..bukan mahal ponn RM20 hengget jerr. Kengkonon nak completekan and kumpul koleksi recipe kek sarawak... yang adoo!!!...hampehh!!!







No comments:

Post a Comment