This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, July 11, 2011

Recon tak siap pon boleh cuti..

Berhempas pulas aku siapkan closing last thursday hari tu
semua gara2 nak cuti on Friday besoknyer..
Yg aku geram dah time2 nazak pukul 6.00pm tu pon,
aku still tak dapat jawapan reconciliation interco aku
aku dah rasa mual2 nak muntah..
mana taknyer aku dah forensik recon tu satu hari suntuk.. 
tapi sanpai sudah tak setlle..tak suker ok.


Jadiknyer..aku forward jer recon tu bagi kat manager aku
nasiblah..besok aku nak cuti..
apa2 hal..monday nanti baru aku jawab heheheee..


Masa nak balik, tengok bilik KC manager aku tu, kosong jerr..
sure pegi ngadap Mr Yeo nieh..
jadinya aku letak jer report aku atas meje dia..
sama2 ngan notes aku nak cuti besok..bolehh??..heheheee..
tapi aku tinggal hp no aku kat situ aperrrr...
kalau ada apa2 dia boleh calling2 aku..
aku nie kan servis account 24 hours..muahahahahaaa..


Masuk dalam kete jer..Encik Papa tanya


E.P : naper lambat? muker poyo jerr..
Aku : ada keje sikit..nak muntahlah..
E.P : naper pulak nak muntah?
Aku : account tak tally..sakit kepala..nak muntahlah..
E.P : owhh...besok kan boleh sambung..
Aku : tak nak!!..besok nak cuti..hehehheeee...
E.P : aikkk..naper??
Aku : nak ikot papalah..
E.P : lok olohhh...nak follow besok, apa projek??
Aku : Larkin laa...gathering maaaa...heheheeee..
E.P : macam2lah mama nie...


Aku cuti Friday sebab nak pegi larkin nak beli ticket bas..
excited terlebih sudah niehh.
lagipon aku dah lama tak cuti together2 ngan Encik Papa nie..
sekali sekala berendot berdua..besttt kannnnn...


So, pepagi tu macam biasalah bangun pagi2 macam nak pegi keje
kena wat senyap2..jangan sampai Aleeya tahu aku cuti hari ni..
kalau dia tahu...haru beb nak jawab..
jadinya kenalah pakai tshirt ofis..konon2 nak gie keje..heheeeeee...


Lepas hantar Aleeya gie skolah
teros gi breakfast dulu..then move gie segala bapak2 bank..
Encik Papa nak setel bayor umahlah..ketelah..credit card la..
I followwww jer la kannn..
Dah ok semua baru gi Larkin carik tiket..
nak carik time yg paling pagi ok..nak sampai cepat..
dah tawaf 2/3 kali baru jumpa kaunter yg jual ticket pagi..
teros beli utk 3 orang..
sengih teros aku...heheheeee..
Encik Papa layankan ajerr...


suker giler dapat ticket nieh..JB-MELAKA 07.30am..best3x...


Pastu heading to Jusco..konon2 nak nengok wayang..
alaa..hampehlah..
takder cerita best ahh..
nak nengok transformer dah nengok pulak
cerita2 lain, macam boring pulak..
jadinya aku menebeng kat Harris la..
aku tak boleh lepak kat sini
sebab aku boleh lupa diri..
berejam kat Harris nie sampai Encik Papa boring..
dia ajak balik..
Ok..nak balik ehhhhhh..
Oklaaahhhhhh...


Before balik pow Encik Papa dulu makan yong tahu ngan satay babat kat Kg Melayu...barulah cuti hari tu ader mariiii...me loike okkk...ngeeeeeeeee...

































































No comments:

Post a Comment