This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, July 11, 2011

Steam Buttercream

Meh..meh nengok akunyer cekelat sponge steam buttercream...
haa...yg nie confirm dah siap punyerr..
nengok jerr..puji boleh..tapi jgn kutuk2 ok..
kalau nak kutuk biorlah bermaknerr sikit..
bolehler aku jadikan pedoman hidop..ngeeeeee...

tapi serios la..aku memang jatoh cinta kat ini steam BC
tu semua starting masa aku nak tempah wedding cake utk Encik Toyota 2 taon lepass..
giler cantek ko...
kalau betol2 jadilah...
serupa dengan itu fondant kek tau takkk..
tapi fondant tu kalau takk berduit jgnlah nak berangan beli..
ratus2 gitu regenya..
kalau ini steam BC..ala2 best gitu kepala agongnyerr..
me loike okk...
terlebih sudah bercakap..
jom nengok steam BC aku yg ala2 pinky
feveret colour you...sukerrr...:)

Pandangan sisi...paling feveret buat itu akar kaler ijau yg curly2 tu...sebab itu yg paling senang buat...ngehh..ngehh..ngehhhhh....

pandangan dari belakang..konon2 rosesnyer banyak bertepek la kannnn....

Nie dari pandangan depan-sisi....eh ye kerrr..betul ke ayat macam tu..

Nie pandangan dari sisi belah tepi roses2...hohh!! payah nak create ayat!!

nie dari atas pulak...eemmmm....macam cute gitu...comel jerrrrr...auwwwww!!!!!!


Gitulah yerr...
jangan pulak jeles pada saper2 yg tak reti buat tu...
lepas nie apa pulak kelas yg aku nak masuk eakk..

Ok takperr...
bagi aku feeling tokey kek kejap yerrrr...
babai....muahhh!!!!....:)










No comments:

Post a Comment