This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, September 5, 2011

Bosan woi dah start kijer!!!

Rasa nak sepak2 jer hp aku tu bila alarm dah bunyi..
confirm soh aku bangun gu keje..
sangat tak suka ok!!!!!!!!!


Anak aku boleh terlebey excited plak nak gi sekolah..
pagi subuh pukul 6.15am dah tercongok kat sofa
tunggu papa bukak pintu..
adoyaii budak niehh...pening kotttt.....


On the way anto anak aku gie sekolah,
jalan rasa mcm lengang sikit..
dalam hati..nie musti cuti lagilah org2 nie...
mana pegi kete2 nie semua???
geram siott...


Mcm biasa aku org pertama yg sampai opis..
nak kena bukak pintu..bukak lampu..bukak ekon..
rasa nak nanges nengok PC aku nieh..
rasa nak cakap kuat2..
"Woiii...aku tak suke tengok ko!!!!..aku feeling raya lagi ok!!!"
Tu jer yg boleh aku terpikir kat kepala hotak aku yg cerdik nieh..
benda2 lain aku ingat nak balik tido jerr..


Bila dah start wat keje..
ko boleh fokus kerr??
bila dah coti 9 hari..sure blurrr jer kann..
ngalahkan aku MC 3 minggu ari tu..
penangan makan ayam daging byk sangat..
pastu pakej lak ngan air gas yg manis2 tuh...
kalau straight minum sebulan..
confirm diabetes mak nokk...kodong2 segala kaki tangan bagai..
simpanggg!!!!


Dahlah, naik nyampah cieta hal keje2 nieh..
cieta2 wit raya kerr..kek raya kerr..lagi best kannn...
tapi apa ada hal...tangan ketuk2 keyboard..
kepala otak dah merewang2 ntah mana2 jerr..
suker kannn....muahahahahaaa...



aku macam nak curse jek PC aku nie jadi beyond astro mcm kat umah tuh..
boleh layan tengok ceita melayu...ekekekekkkkk...












No comments:

Post a Comment