This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Saturday, October 8, 2011

Cousin Papa Pulak kawen..

Lama giler tak hapdet weyyy...
banyak betul benda happened spjg minggu lepas...
larat ker nak cerita satu2 semua tu????..
tengok lah...
mana yg aku rasa best nak cer aku kongsilah yerr..


comel Dila nieh..senyum meleret jerrr....


Aku nak story pasal wedding day cousin Papa last week..
Venue : Bukit WaHa Kota Tinggi..
giler punyer jauh daa....
nasib baik dah ada highway desaru yg baru tu..
by that, bolehlah cut short sikit journey tu kannn..
understood, if ikut jalan biasa..mau 2jam setengah jugak nak sampai sana..
tapi since ada highway tu..1 jam lebih sikit jerr..
boleh la tu..
taklah berkuak sangat dlm kete tu..




suker pelamin dier..very the colourful ones...yeeehaaa!!!!

Sampai saner jer..
boleh tahan ramai org..
aku dah tak tunggu lagi..
perot lapor siott..
memang tak makan dari pagi..
syoklah makan nasik beriani kannn..
superbbb!!!!...everything kena ngan tekak aku...
bukan pasal aku dah lapo ok...
memang makanan tu sedap..well....


lepas makan, lepak jap kat dalam nengok perantin..
nak sanding ngkooo...
kenalah nengok...
tak kuasa nak dok kat luar..
kat dalam umah ada kipas..syokk sikit...nyaman jekk..


lepas dah sanding bagai..
aku pon geraklah balik..
tapi before gerak balik PG tu..
singgah jap kat Tanjung Balau..
amboi....sejak highway dah bukak tu..
ramai betul pengunjung yerrr...
Alhamdulillah..rezeki org yg berniaga kat situ...


Sampai kat Tanjung Balau tu bukannya nak mandi manda..
sajer2 jer nak cuci mata..
dah lama tak nampak laut..
bila dah nampak laut tu..
konon2 feeling kat pulau la kannn....ngehh..ngeh..ngehhh...






Lepas dah sengaja membunagkan masa kat situ..
mohlah balik rumah..


Macam biasa...
perjalanan balik yg walaopon hanya 15 minit..
aku sempat lagi nak tido..sorga doniaaaaa.....

























No comments:

Post a Comment