This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, October 16, 2011

Stress Sunday

Dua hari ni aku stress giler.
biasa stress pasal keje.
tapi kali ni aku stress pasal anak aku.
kenapa anak aku?
sebab dia nak exam besok.
final exam ok.
even baru darjah 2.
aku dah stress giler.
pening jugak.
kalau dia dah besau, lagi aku stress melampau.


Orang kata anak aku kecik lagi.
buat apa2 nak stress2.
helloooo...kalau ko tak tegas dari skarang pasal hal belajar anak2.
bila lagi ko nak mula.
nanti budak tu dah lemak.
ko lagi double2 lemak.


So a few day ni aku lantakkan anak aku wat exercise jer..
semua subjek aku soh dia buat.
tapi yg aku hangin bila dia buat sambil lewa.
buat exercise main2.
nyanyi2..tengok tv..sambil makan..
sudahnya..semua banyak salah.
tu yg aku angin.
tu yang aku stress.


Stress tu menjadi2 bila aku sendiri tak paham dengan exercise2 tu.
semua dalam bahasa cina.
jadinya aku jadi makin tension.
jalan selamat, aku review jer kat jawapan belakang exercise tu
tu jer yg aku boleh buat.
yang lain yg adoo...
aku superb ajar BM ngan BI jerr..


betul2 suffered nak tunggu anak aku abis exam ni.
lepas nie aku nak holiday kaw2.
lama dah tak pegi jalan2.
dah berminggu aku dok kuarantin kat umah.
since Papa pon ader class.
hohh!!!sangat stressed aku dok kat umah nie.
aku really2 nak therapy...help!!!!



















No comments:

Post a Comment