This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Saturday, November 12, 2011

Aleeya Besday Party 8yrs

This year decide buat kat KFC.
Since Aleeya memang lah maniac ayam..especially KFC.
So, buat jer la kat situ.

Buat kecik2 jer.
Untuk family member. 
Dah lama tak makan ramai2 kat luar mcm nie.
Kecoh...bising...
walaupon kitorang tak ler ramai maner.
Tapi dah huru hara dah.

Book kat sini pon dah lambat dah.
jadinya si KFC ni pon tak sempat prepare apa2 utk party nie.
But it's ok.
Aku ok jer..
asalkan semua smooth..dah syukur Alhamdulillah...

 Ada pulak si encik ayam nie kat sini...



 baca doa dulu.....aminnnn...



 blew the candles...



 Caca...senyum tak hengat...






 Boboi Harith yg sangat cumell.......

 Sesi makan and gosip2...ngeeee...

Nasib baik malam tu Boboi baik jer...tapi ada jugak bau2 nak buat perangai...nak tido sudaa...

Anyway thanks pada semua yg sudi datang yer..
Mak..Abah..Adik..
Kak Long..Erin..Caca..
Erul..Zila..Boboi Harith..
Pozie...Dila...Amni...

Kalau ada rezeki kita makan2 lagi ramai2 macam ni yerr..ngeee....:)







No comments:

Post a Comment