This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Friday, December 9, 2011

AA mengamuk lagi!!



Mari2..
kita membuat sesi pelancongan sepanjang tahun..huuaarghh..huaargghh...


Giler seriyes ini AA.
baru hari tu dia buat keje giler ni.
Ni dia buat lagi.


Persoalannyer,
perlukah aku beli???
Ticket seposen Jakarta aku tahun depan pon tak guna lagi..miamiahahahaa..


Tapi kalau tak beli rugi pulak rasanya..
seposen ngkoo.
murah tu.
Buleh pegi Phuket ker Krabi ker..
hehee..apakahhh???
auwww..motifff....


Malam nie aku nak mimpi lagi..
nak seru2 apa yg patot.
Oh duit!!!
turunlah ko dalam ribaanku...ngeeee...







4 comments:

  1. salam kak :-)
    suke2 sangat godeh2 blog akak nie. nak tanya macam mana nk tngok tiket aa murah mcm akak tngok. kite bab2 nie sengal sikit. smpai 0.10sen pun ade...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa...tu kena berdasarkan sifat kerajinan laaa..rajin2 la masuk web AA tu..takpon jadilah member..nanti AA update latest info untuk promo2...terbaek kannn???..kihkihkihhh

      Delete
  2. kita dah jadi member semalam . betul kan laman web dia www.airasia.com. hihihi
    tapi kita tngok 2014 punya bnyak yang blm ade price lgi. hati dh berkobar2 nie. baca lah kat page akak nie lagi bersemangat nak pi jalan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ker..tapi rasanya AA dah open banyak promo sampai tahun depan...emmm...

      Delete