This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, December 22, 2011

Mana nak jalan ek krismas nanti?

Aku berkira2 hari jek.
Tinggal besok je keje.
Aku sambung coti lagi krismas ni.
Takder la lama.
Satu hari jer. Gara2 nak clear leave kan.


Even satu hari pon, still aku rasa lama.
Dahlah start coti hari sabtu.
Sabtu, Ahad, Isnin, Selasa.
Rabu baru naik keje.
Naik2 keje jer dah closing..huwaaaa....


4 hari coti apa nak buat?
nak berjalan2 takder tempat lah nak tuju.
Lagi pon CNY nanti nak jalan lagik. Pon coti lama jugak.


Kebetulan Papa pon baru abis exam.
Kan syok jalan2..
konon2 celebrate la kan.
Sure Papa happy.
Tapi mana nak pegi??


Zoo Singapore??
best jugak kan.
Tapi cuaca macam tak best la.
nak buat outdoor activities ala2 tak sesuai gitu.
Lagi la kalau pegi USS. Adeii..lagi haru..
bayar dahlah mahal..pastu naik rides hujan2..ya ampunn.
Tak mungkinlah aku ke sana.


Takper..pikir lagi..
ada lagi satu hari ni nak decide mana nak jalan...
semoga terisilah coti 4 hari aku tu nanti..huhuhuuu..







No comments:

Post a Comment