This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, January 4, 2012

Adalah best anak mama dah pandai gosok baju

Miamiamiaaahahahaaaa...
suker betul aku.
ringan dah sikit beban tu.
Tak payahlah aku nak dok ngadap iron tu.
Ngadap gosok baju berdozen2.
Baju keje aku.
Baju keje Papa.
Baju sekolah Aleeya.
Amboi...
giler basah ketiak menguap peluh tak abis2 kalau sesi mengiron baju nie.


Since hari ni dah start sekolah.
Malam tadi aku dok usha anak aku soh iron baju sendiri.
Then dia kata " Ok Mama!!"
Weeeeehoooooo...miauu..miauu...
suker okeh..lalala....lalaaaalaa....


Lepas ni aku boleh berehat2 la.
sikit je pon rehatnyer.
takderlah menggiler rehat iron baju kot.
baju aku ngan baju papa still kena iron sendiri jugak.


 Amboi..siap gelek2 bontot iron baju..

Best yer...tak tahulah sampai bila budak ni tahan menggosok baju..erkk..



Ehh..tapi kan, macam nak soh Papa iron baju keje dia sendiri jer..
boleh tak ekk??
agak2 melampau tak ayat tu??..muahahahahaaa....







No comments:

Post a Comment