This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, January 15, 2012

Cuba Mama Tengok Betul2.

Asal bontot cecah sit dlm kete last friday tu nampak Papa mcm excited.
tetiba kuor ayat mcm pelik2.
Apa benda pulak Papa ni?
Acehhhcehh...nak cieta hal opis ghupenyer.
Okeh..den dongar okeh.

Papa : Ma...henpon boleh wat super impose tak?
Aku : Boleh kottt..tapi banyak kejelah..kena upload dulu dlm PC..pastu baru edit wat super impose tu..
Papa : Nak pecaya susah..tak pecaya pon susah jugak..
Aku : Apernyer tu Pa..
Papa : cuba mama tengok..agak2 betul tak?..

Sambil drive Papa terus kuorkan henpon.
godek2 henpon tu and terus tunjuk kat aku.

Papa : cuba mama tengok betul2 nampak tak tu?
Aku : Alaaaa...maner???..peninglah..kete goyang2..kat umah laa nengok..
Papa : yelahh..

Tak sempat sampai umah.
Masa kat taska masa aku sibok memunggah barang2 Aleeya,
Papa tunjuk lagi henpon dia soh aku tengok..

Aku : Eeeeee...apa ni..
Papa : gambo ni gardener Papa yang tangkap..masa tu dia sajer2 tangkap gambo ni..
Aku : La.. yer ker..
Papa : boleh pecaya tak ma?
Aku : Entah ek..ni kat opis Papa ker?
Papa : Aahh..gambo tu kat phase 2, first floor..gardener tu tak sangka sangat2 tetiba ada makhluk tu..
Aku : macam takot ekk..
Papa : yelah..tak pecaya tak bolee..sebab kat opis Papa memang ader Cik Pon tu..

Cuba korang tengok gambo bawah nie..
what say you??..

Jaga2...ada yg memerati....hihihihiiiiiiiii..................


Papa kata...level nie memang sentiasa gelap..kalau ada cahaya pon cuma lampu kecik kat siling tu ngan cahaya dari tingkap..



No comments:

Post a Comment