This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, January 3, 2012

Opening 2012...

Adehh..bizi giler aku 2/3 hari ni.
Sampai tak sempat nak wish 2012 new year.
Entry 2011 pon banyak lagi tak sempat nak hapdet.
rasa macam bodo pulak bior benda tu tak terhapdet.
jawabnyer, confirm tak buat ler tu.
sedih kan?


Takper..kalau soon rajin melampau aku sampai.
aku akan hapdet jugak even benda tu dah lapuk.
even benda tu dah tahap masuk arkib.
tahap basi.
tahap berkulat tak hengat.
Ada aku kesah??
Blog aku, ikot suka akulah nak buat aper dowhh!!


Yess..aku kena pegang balik pada prinsip aku yg sebenar.
Blog ni aku wujudkan untuk aku kongsi2 cerita.
selain dari jadik tempat buat reference kalau tetiba aku jadi bengong.
bengong tentang apa2 info yg senang sangat aku lupa.
Biasalah uolls, mak dah nak masuk umo 33 dah.
lagi 7 tahun dah 40sen..serem nokk.


Okeh. Mintak2 lepas ni aku jadi lebih aktif membloger.
kongsi banyak2 story..experience..recipe..
aku pon nak aktif double2 selongkar blog orang.
nak carik jugak story best baru.
Since aku sedor yg ruangan blog ni,
bagi aku lebih kepuasan membaca dan berkongsi cerita.


Well..since aku dah mula menaip ni,
naklah jugak wish2 kan..
even hari ni dah 3hb Jan..miamiamiahhaa..
ada aku kesah???


Anyway, to all readers..
HAVE A BLESS NEW YEAR 2012!!!



2 comments: