This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, February 8, 2012

Mersing Beach Resort - Kiter enjoyyss!!!!

Okeh jom start cer resort teambuilding kali nie. 
rasanya dah bertaon jugak takder teambuilding .
so okelah kott..lama dah tak ada aktiviti mcm nie kann.
rasa macam enjoy jer.
enjoy berpoya2.
enjoy bergosip.
enjoy posing2 tak hengat.
enjoy jerit2.
enjoy mengutuk orang.
enjoy menang ngan tak menang banyak game.
senang cer, giler enjoylah kalau dapat kumpul2 ngan kengkawan.
happy jer manjang…best kannn???  
maleh aku nak cer pasal aktiviti teambuilding tu.
aku cuma excited bila dapat spent time ngan kengkawan jer. 
dapat pulak sebilik ngan K.anne ngan Semah.
berjiran pulak ngan mak siti, june ngan sereen.
pastu dah tak berjiran dah.
sebab ada pulak extra excess door kat tengah2.
jadinya 2 bilik jadi satu.
so, imagine???
giler huru hara bilik tu kan bila dah ada 6 orang..ngehh..ngehh..
geng bilik lain jangan makan hati okeh.
Jom ah review sket pic kat Mersing Beach Resort tu.
Mana tau ader saper2 yg nak singgah holiday kan.
So far aku suker tempat ni.
cantik..tenang..
facilties pon okeh.
bilik best..besor..
ada swimming pool.
cuma in terms of harga ada a bit mahal la (pada aku la)
well..biasalah aku ni biasa buget corner jer.
tapi bila kene rege mcm ni, pada aku pricey kott.
tapi takper..mak okeh jer.
company bayor kan..nice.









Ni chalet seaview..benci tau..bebudak lelaki yg dapat dok sini..sobb..sobb..sob..tak buleh nak feeling2 romantikaa..
 ni bilik aku ngan Kak Anne & Semah. Supersingle ngan King bed. Nice.

 Tv ader channel astro ok. Ada Ria, Prima ngan chanel sukan2 tu, apa ntah namernya.

 Swimming pool kat belakang chalet aku. Tak besor sangat. Just nice jer laaa..Ehh..nampak tak pondok kayu kat belakang tu..macam scary kannss..



Scenery2 kat bawah nie yg sempat aku snap masa kat saner.
best giler rasanya bila tengok gambo ni depan mata.
Cantek kan...
Sorga doniaa......



















2 comments:

  1. Maria...memanglah kalau dah jumpa ramai-ramai lebih-lebih lagi orang pompuan persatuan MGS tu harussss ada. dah lama Kak Chah tak ke sana, mungkin dah banyak perubahan

    ReplyDelete
  2. kita yg org johor nie pon baru first time tau datang sini..kelakor kann??..tapi serious happy laa...

    ReplyDelete