This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, February 8, 2012

Shah Jaszle Vs Sri Mersing

Lama giler takder aktiviti2 camgini..
process dia??
malas nak amek tahu..
yg aku tahu aku nak pegi jer..muahahhaaa..


Last friday tu..actually ramai yg dah xder mood nak wat kijer.
termasuklah aku.
otak ni dok pikir nak pi main air kat mersing tu.
alamak....tetiba nak feeling nyanyi lagu Sri Mersing..:p


Balik keje tu aku tak terus packing barang.
lepas maghrib teros keluar.
kengkonon nak pi makan malam la.
tekak tetiba nak makan kambin.
so harus pegi makan kat El-Migos kan.
feeling2 cowboy mexico sikit.
makan tak hengat mcm dah seminggu tak makan.


Konon lepas makan nak terus balik.
Yelah..barang tak packing lagi.
besok dah nak pegi Sri Mersing nieh.
selamba badak tak prepare aper2.
Papa banyak kali sound.
"Jangan besok tak bangun pagi ehh..
bas awak tu pukul 6.30am okeh.."
Apa aku bole jawab.
sengih jer la...


Buat keje buduh lagi, boleh lak pi tengok ceita Azura.
Semata2 nak nengok si Shah Jaszle tuh.
Aku suker la mamat tu belakon.
muker comey..hensem..romantik.
mata cantekk..redup..suker jerr..
korang tak suker???
ada aku kesahh???


cantek kan mata dier...auwww...tergoda youu...


Tapi cerita tu taklah sebest maner.
hampeh jer.
scenery ceita tu jer yg best.
kat paris you..
nasib baik Shah Jaszle ader.
dah oklah tu aku rasa.
tengok itu mamat pon aku dah puas hati.
(korang agak kalau encik papa aku baca entry ni dia makan hati tak?? kuii..kuii..kuii..)







Takperlah..hentam jer la nengok movie tu sampai abis.
Tapi yg aku pasti cerita tak nampak mcm cerita romantik.
nampak mcm lebey cer komedi pulak.
lagi2 ada afdlin shauki a.k.a datin maimon..hahahahaa..
giler nak tergelak jer aku bila nengok afdlin tuh..


Nasib baik lepas cer Azura tu tak pegi ngeteh.
kalau ngeteh..jejak pukul 2am kang balik nanti.
apa jadi ngan keje packing bag kat umah?
yang adoooo..


So, sampai umah 12am lebih mcm tu.
terus macam lipas kudung aku pi mempacking.
mana nak carik tracksuit yg confirm takder.
carik sport shoes yg dah bersawang. 
lama giler dah tak pakai kasut tu.
jangan ko tercicir tapak kat saner sudah..
tak koser mak!!!


Dah siap2 semua..bolelah tido.
lambat kott aku tido mlm tu.
dlm hati takot gak tak boleh bangun.
pukul 2.30am siott aku tido.
giler lambat.
setting kaw2 alarm henpon.
ngeri kalau besok tak buleh bangun...ngeeee..









No comments:

Post a Comment