This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, February 9, 2012

Sri Mersing Day 1

Tahulah kan..kalau dah berjalan2 ni sure banyak aktiviti pose2 nieh.
mengalahkan aktiviti teambuilding tu sendiri. 
jadinya dalam camera memasing lebih banyak gambo2 posing tak hengat.
korek2..mana pulak pi gambo2 training teambuilding nie ek??
yg adoo..takder pon okeh.
banyak gambo pose2 gedik ala2 mcm org takder anak ngan laki.
suker kann..hahahaaa..:D


 Sesi register..giler pagi..



Since naik bas sampai kaki jejak tanah kat Mersing tu.
gambor..gambor..gambor..
meretis macam artis.
ala2 nak publisiti terlebey gitu…
masa tengah sibuk nak check in amek kunci,
terjumpa pulak sepasang belalang ini.
aauuwwww..tengah beromen youu…tak segan silu depan org ramai.
So memasing sibuklah nak jadi paparazzi snap gambo 18sx tu.
termasuklah aku..ngehh..ngehhh..
bukan senang kan nak dapat jumpa aktiviti terlarang mcm tu.
glamer sekejap belalang kaler ijau itu adernya. Nice kan.


 credit to faisal for a nice and sweet picture..nice:)


Budak 2 ekor nie tak abis2 skodeng belalang beromen..

amek kunci bagai terus masuk bilik.
oohh..heaven bilik nie.
katil besau, boleh tido 4 org gitu satu katil.
aku tido sekatil ngan Kak Anne.
Semah pulak katil single.
puas bergolek kuak lentang bagai kan.
kena pulak tengah bilik tu ada excess door gie bilik sebelah.
jadinya..hore2 la kan..ngeeeeee…
Pi lunch.
baguss..lauk sedap2 belaka.
kena ngan tekak aku.
tengok muker yg lain pon.
emm okeh..ada senyum.
sukerlah tu..





Gedik giler ko Semah.. 


 Suriram..suriramm..ramm..rammm...:D

Nak jugak tu bergambo ngan Vergel..Vergel si mesra alam..:)

Lepas lunch sambung training lagi.
Adehh..boleh imagine kan.
perut kenyang, badan dah start penat.
mata pon kelat2 la.
jangan kater 4/5 kali aku tersengguk.
aku tengok ader org lain yg teros tido tak hengat donia.
untung tak berdengkur..cehh..


Gelek2...pusing lagi...

Lepas training haros pose lagi.

Petang tu lepas tea break, semua gerak ker tepi pantai.
adehh..ni yg malas nieh nak telematch2.
takder soon laa..
since badan pon tengah berat.
adalah huduh okeh nak lari sana sini.
no way.
so, dok tepi diam2.
tengok jer org2 lelaki main telematch.
ntah apa2 ntah diorang ni main.
sakit perut ngan rabak tekak ketawa tengok diorang nieh…aiseyyy..



Ntah apa2 ntah..sanggup separuh bogel nak menang punyer pasal....kihhkihhkihhh...

Auuwwww...seksi youuuu!!!

Bila bebudak lelaki bertelematch..yg pompuan pulak mcm biasa berposing2 tak hengatt!!
Abis telematch tros naik bilik.
tak sabor nak mandi nieh.
badan dah lekit2.
bukak sliding door nengok bebudak lelaki berkubang tak hengat.
amboiiii…seronok yer..
kat kolam lagi satu ini group pompuan pulak berkuak lentang.
adehh..tak boleh tahan nengok ini budak hyper.
ehh..bukan si Sue ni dah nak kawen ker?
kalau dah gini gayanyer.
takder ropa org nak kawen ponn.
hyper manjang.
kekadang comei..kekadang mcm half boil pulak..choyyyyy..
penin..peninn…
suke hati kolah Sue..asalkan bahagia dan gembira ria adernyerr.






Pitam tau mak mertua ko bila nengok ko macam niehh...
Malam sambung lagi training.
penat siott.
giler penat ngan ngan gantok ngkoo..
nasib baik ader game2 budak kecik nieh.
syiok gak main.

Bila semua dah siap.
Macam biasa, group aku menang lagi.Yahooo!!!
Giler kental otak pikir nak pasang puzzle mickey mouse.
buduh jer kann.


 Mak aiii...macam pasor..kaki aku berapa kali kena pijak kat sini..hohh!!!


Gigih nak pasang puzzle budak umo 4 taon...


Dah siap training.
Semua balik bilik.
Konon jer kan.
bukan nak tido.
Planning nak bergossip dah berkepuk2 dlm otak...miamiahahhaaa...





No comments:

Post a Comment