This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, February 9, 2012

Sri Mersing Day 2

Semah pepagi dah bangun.
macam biasa tukang kejut kitorang.
Semah bangun pagi2 sebab nak siap2 cantek.
nak tepek faundation, mascara, celak lipstik bagai.
nak buat semua tu harus kena bangun pagi.
kalau bangun pukul 7am, takot sempat pakai tudung jer.
itupon terbalik kot tudungnyerr..muahahahaa..
Lepas siap2 terus gie tepi pantai.
nak pi senam2.
ala..senam ala2 manja jer.
tak menjejeh peloh pown.
tipu jer kann..hahahaaa..


Nyaman jerrr..pepagi kannn...

macam biasa..pose lagi!!!!
Pas senam yg tak basah ketiak tu,
terus pi breakfast.
emmm..nyumm..nyumm..sedapnya nasik lemak..
dahlah tadi senam tak bako kalori.
ni makan lagi nasik lemak.
bertambah2 kalori ngan lemak babat.
sorga doniaaaa…
Okeh.sambung training lagi.
wat explorace.
menyakitkan hati soklannya.
almost semua aku tak dapat jawab.
sungguh bengap.
nasib  baik keje grouping.
bolehlah main ngelat.
IQ giler lembab. Tak nak gerak langsung neuron2 otak nieh.
musti kurang DHA otak aku ni. Gila confom.
namanya group ader 3/4 org high post.
yang adooooo….pitam mak.
Yang lagi best bole pulak jawab soklan kat tengah panas.
apalah punyer sengal group aku nieh.
kalau dok kat dalam ekon2 bagai musti boleh jawab.
agaknyerlah…
itupon kalau IQ betul2 tak tersumbat.
dok kat kutub pon kalau dah tersumbat, kalah jugak dakk??
moral of the story.
makan susu DHA banyak2.
makan kismis kurma banyak2.
doa banyak2 bior otak tak lembab. Dusshhh!!!.
Petang tu training kejap.
Bincang2 sket pasal explorace tu.
pastu main gunting2 kertas nak sumbat ramei2.
adehh..macam tak percaya jer sekeping kertas boleh masuk 15 orang.
macam mistik jer.
tapi tulah kebenarannya.
kalau tak dapat masuk.
kita bako jer kertas tu. Kita bako..kita bako..
Alhamdulillah.
Training abis kol 3pm.
Tak sanggup rasanya nak tahan mata mengantok nieh.
giler keras kejung aku nak tahan mata dari tertutup.
silap hari bulan muka aku tersembam atas meje.
oh no!!!!!
balik bilik, bukak ekon..
tido!!! Zzzzzzzzzzzzzzzz..
pesan Semah soh kejut pukul 5pm
Sebab petang nie ader dinner.
sorga donia lagi….sesi makan2 to be.
Dinner kat D'Rimba.
ala santai2 gitu. Suker okeh.
So, tak payah melaram sangat mcm nak dinner kat hotel.
Jadinya aku tak yah bersusah payah nak makeup2 bagai.
Lipstik cukup.


Santai giler dinner kat sini..me loikee okehh!!!

 Best giler dapat dok group pompuan..Elly ngan Nurul sure jaki giler..nangesss!!!


 Ohhh mak Siti...merah giler youu..




jangan tenung lamer2 okeh..dua2 dah reserved!!!..muahahahaa.. 

Budak hyper yg comel dan gedik

Semah yg anggun...
Ooohh..sorry nak feeling lebih2.
perot dah lapor giler.
lagi2 bila time amek makanan ternampak kambin.
Adoyaiiii…sorga tekakkkk.
Suker giler aku dapat makan itu kambin panggang.
Melahap tak hengatt!!!




Malam tu adalah macam2 penyampaian duit. Cewahh!!
semua main duit jer.
Suker siot.
paling best malam tu ader karaoke.
Nurul menang okeh.
Suara dia giler sedap.
naik bulu roma mendengornyer ehh..


 Amboii Sue..siang ko berpusing melompat ngan berkuak lentang kat swimming pool..malam ko berdangdut yerrr..

 Nurul yg best giler sore dier..

Ohhhh..ohh..i'm speechlesss!!!


Dinner malam tu abis ko 11.30pm.
Balik bilik terus mandi.
Konon2 nak tido..yg adoooo..
bergossip lagi sampai pukul 1am.
Adehhh…pitam.





No comments:

Post a Comment