This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, April 12, 2012

Cik Kiah's Farewell...



curik gambo kak anne..ngeee...

Nie pulak curik gambo Bella..sukerr..

Cik Kiah's Farewell ker?
Yer..kena terima hakikat yang bulan nie Cik Kiah last.
last wat keje AP.
last makan ramai2 meje panjang kat kantin.
last dok ketawakan orang ramai2 bila time gossip2.
last gadoh2 manje ngan Abg Pezal...sobbssss..


Rasa hazab giler nak merancang farewell nie.
start dari konon2 nak bbq kat Desaru (tapi sebenornya lebih nak terjun kolam jer)
sampailah nak wat bbq kat umah Sue,
pastu tukaq pulak umah baru Asni..
dan2 tukaq terus makan Pizza jer since umah Asni last minit tak bole.


Tapi, Alhamdulillah la..even mcm2 dugaan,
dapat jugaklah kiranya buat farewell untuk Cik Kiah tu.
lagi senang kottt..
tak payahlah nak berasap2 bau badan nak bbq2 bagai.. 
lagipon aku pon bukan reti nak bako2 ayam nie.
siap2 marinate pandailah kott.
takot jer rentong ayam tu aku kejekan.
kang masak luor..kat dalam yang adooo...


Farewell Cik Kiah start pukul 5.30pm.
Ngam2 soi balik keje semua terus merempit gie saner.
kebetulan ada pulak geng2 yg terlebih eksaited..(eksitedlah sangattt!!!)
deme2 tu lah yang mengorder in advance.
so, yg datang later2 nie, tau duduk terus tunggu pizza sampai.
oklah kan..consider gud joblah tu..


Bila dah jumpa ramai2..taulah kannn..
kelam kelibut manjang.
mengutuks..gossips tak abis2.
belom lagi huru-harakan meje krusi kat saner gara2 nak bergambo.
Tapi ok kott buat macam tu??
Service charge giler melampau 10% kann.
belum lagi gov tax 6%..fitams mak..
so dipendekkan cerita,
haruslah pandai menggunakan sesuatu yang dibayor.
jangan membazir..Tuhan marah tau!!


Buat Cik Kiah,
best of Luck for your future undertakings..
Janganlah lupa kami2 di sini yer.
macam biasa ahh..sms2..calling2..skype2..fb2..semua ader kann.
jangan nak propa kata tak reti semua tu yer..hempok kangg.


Since, tengah menghitung2 hari ni,
mana nak tinggalkan global Sherwin (global sangat u'ollss..)
mana nak deliver baby lagi..
jaga2lah diri tu yer.
Semoga berbahagia dengan donia baru nanti...luv u lahh..peace!!!































No comments:

Post a Comment