This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, April 19, 2012

Makan Anak Alien

Entry ni dah naik bersawang dok dlm 'draft'
so, aku publish yer..
Nak dijadikan cerita,
ada geng aku nie bawak ini belangkas ke opis.
Yg paling scary, belangkas tu tak dipotong2.
Tapi bulat2 sekor terlentang atas pinggang tu.
Perghh..gila takot bila tengok.
Nie, consider second time la aku makan belangkas nie.
First time makan kat Kota Tinggi.
Tapi tu kira okey, sebab belangkas tu dipotong2.
masak sambal lagi..sedap menangess bila makan.
Yang kes  nie pulak..adehhh..
betul2 macam korek otak predator.
padahal korek telur2 jer kott…hahaaaa…
Opismate aku Abg pezal cakap,
"Belangkas tu dah macam ruper anak alien"
Amboiii…nie dah kes banyak sangat tengok cerita UFO nieh.
Okeh, takper.
Anak alien pon anak alien la.
Janji bukan anak bab**..kihhkihhh..
marah kang mak bab** kalau anak dia kena makan.
eee..pengotor..hak tuiiihhh!!
Aku ngan Eyda gigih korek2 itu telur belangkas.
Memang sedap.
Tak dinafikanlah, even hati tu macam takut2 jugak nak makan.
kenapa takut??..entah..
pasal rupernya kottt..
Tapi belangkas nie tak bole makan banyak.
Pitam kang.
Banyak tu kalori. Orang ada darah tinggi lagi bahaya.
Kalau makan lebih sure boleh putus urat tengkuk.
Eh yer ker…tafsiran aku jer.
Tapi macam betul la.
sebab aku makan sikit jer pon dah pening2 lalat ( Sikitlah sangat...)














Anak alien ni rebus jer..takderlah masak sambal, rendang bagai..tapi rasa telur dia tetap sedap..rasa kenyal2 gitueww..


Jap2..pikir dulu..
kalau dah penin2 tu tandanya aku ada darah tinggi ker??
oh noo…mulut capoi..choyyyyy...










No comments:

Post a Comment