This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Sunday, April 1, 2012

Toce Kak Anne.




                                 besday kek sayer...suker...:)

Entry yang lambat giler aku update walaupon simple jekk…huhuhuu..
Aku dengan berbangganyer nak citelah yang aku dapat kek.
kek tu aku dapat sebab besday aku la.
takkan nak cakap aku dapat kek sebab menang lomba lari 100m pulakk.
So, adalah sangat gumbira okeh.
Konon2 suksesslah perancangan Kak Anne nak suprisekan aku.
giler ko tak surprise.
rasa tersebak ngan terhiba pulak…errkk..matilah..emo kannn..
Anyway toce2 to Kak Anne yng bersusah payah membakar kek cekelat feveret aku.
Speechless  ngan appreciate sangat2.
macam yang aku cakap kat Zue..
"ko ingat ko sorang ajer dapat kek dari Kak Anneee????????.."
"aku pon dapat okehhh…." ..muahahahhaaaa………..
Thanks jugak pada Eyda ngan Zue yang potong kek samer2..huhuhuu..
dah tua dah aku….erkkk..

                        Geng2 finance yang sempoi ngan bengong..




No comments:

Post a Comment