This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, June 5, 2012

I'm Back.

Assalamulaikum..


Amboi..bagi salam gitueww.
Okeh. Mula2 nak cakap, aku tak lupa password blog aku eh.
Aku ingat sangat2 semua benda yg menebeng dalam ni.
A few days/month nie terlalu banyak benda yang berlaku dalam hidup aku.
Benda tu semua dah kacau bilaukan time schedule aku.
Horror dan huru hara.
Jangan kata blog kesayangan aku nieh.
Fesbuk pon aku tak jengah.
Hilang sekejap social network..sobss..T__T


Okeh. Aku masuk nie pon kejap jer.
Sesaja nak bagitau korang yang aku wujud lagi kat alam maya nie.
Nanti aku update entry berangkai yer.
banyak nie nak cerita.
tengah mengumpul masa dan semangat.


Okeh, tu jer aku nak cakap.
Jumpa lagi nanti!




Wassalam.

6 comments:

  1. hehe.. aku pun selalu gak lupa password blog aku.. kena tenangkan diri baru boleh ingat balik.. anyway, take care beb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa...lawak kan..insya allah tak lupa kot password..blog nie chenta hati aku..tak mungkin aku lupa..hehehee..

      Delete
  2. uihhh Cik Maria blogger mana leh lupa password nanti kene hukum sebat 10x. TQ yer sudi singgah blog saya. Orang JB yer?? best!....jom terjah tempat2 saya masuk entri....follow ek blog saya? TQ TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog Papa saya suka..sebab saya memang suka makan..hahahhaha..comfom follow..gagagagaaa...

      Delete
  3. Maria...lama tak bersiaran..K.Chahpun sama juga.Sibuk dengan Pertandingan Bola Jaring peringkat K'saan.Biasalah tu...kekadang kita lupa juga p/word.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer la Kak Chah..mcm nak pitam ngan kebusy-an nieh..T__T

      Delete