This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Friday, June 15, 2012

Kek Kawen



Sepatutnya kek kawen nie aku buat sendiri.
Tapi masa ngan semangat tak mengizinkan.
macam2 benda berlaku sebelum wedding event nie.
semua buat aku kalut.
Jadinya nak senang, aku tempah jerla ngan cikgu bakery aku.
Memang rasa frust sebab tak dapat buat sendiri.
Yer la..penat jer kott pi spent duit byk2 pegi belajor.
Last2 aku tak dapat buat sendiri.
sangat mendukacitakan..T__T
Takper yg penting aku tak penat.
tak payah nak bergelumang ngan cream2 bagai.
pantang aku nak kemas2 basuh2 benda berminyak
jadinya proses yg senang,
Mintak duit perantin pastu terus pi tempah kat Nina Bake House.
senang jer kan.
Biasalah..kalau dah tempah kek homemade ni.
regenya sure lagi mahal dari kedai kek biasa.
Tapi quality adalah superb okeh.
rasa sedap.
mata pon syiok jer tengok kek tu cantek berkaler2.
kekemasan design adalah terjamin.
jadinya tiga pihak puas hati.
perantin puas hati kek cantek.
penempah puas hati badan tak penat nak godam cream.
bakery pon senang hati dapat duit biz.
win-win situation gitueww..hahaaaahaa


Cantek kan kek yang aku tempah nie..coklat cake steam buttercream. 















2 comments:

  1. wah, terliur sku tgk kek iteww..

    ReplyDelete
  2. kannnssss..kalau kek tu aku yg buat sure double2 ko terliurr..muahahahhaa

    ReplyDelete