This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, August 29, 2012

Enam Jahanam

Rasa nak terpekik terlolong2.
rasa nak nak naik cabel car pastu terjun tirok.
rasa nak jerit2 pastu guling2 kat atas tempat parking kete opis nie.
rasa nak lempang2 diri sendiri sampai puas.
pastu aku carik pipi orang lain nak lempang2 jugak.

Betul2 enam jahanam.
betul2 dugaan raya kali nie.
mentang2 la aku tak bukak seminggu blog nie.
macam2 pulak yang jadik.
naik berasap2 telinga nie nak tahan marah.
nak tahan sendu.
apalah salah blog aku nie.
abih semua segala gambor aku hilang.
keluar tanda yg tak berapa nak seruan tu.
sungguh menjengkelkan.

apa nak buat???
ada cara tak nak betulkan balik?
takkan nak load gambo lagi.
beribu gambo pulak tu.
macam mana nak buat reference nieh.
sedihnya ahkak dik.
Allah jer yang tahu betapa remuk redammya hati akak nie.

Rasa nak tutup terus jer blog nie....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............:0

3 comments:

  1. aduihhh frust nyer pics ilang kan...beratus entri yg jadik kenangan....cuba email kat blogspot maybe dia ada solution.

    orang jb jugak la ni yer maria?...saya pun.

    senang2 tu singgah la ye blog saya tentang tempat2 makan menarik dia area Johor kat www.blogmakanbest.blogspot.com dan kalu bolih follow la yer maria TQ TQ TQ

    ReplyDelete
  2. Sis,

    OIC,
    Rupanya memang ada post pasal pic MIA ni..
    I ingat i sorang je yang tak nampak... :-o
    Urm, may be Sis kena link pic2 tu dengan picasa,
    flickr, photobucket, dan seangkatan dgnnya.. ;-)
    I tak pernah lah practice benda ni.. ;-)
    tapi tau mmg wujud.. ♥♥♥


    ReplyDelete