This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, August 14, 2012

Steamboat Rawa Lagi.

Suka betul dia.
Makan banyak gila.
Sampai aku tengok pon macam nak pitam.
Dalam hati, eh budak nie jakun ker atau memang lapor.
Taulah puasa.
Tapi aku pon puasa jugak.
Papa pon puasa.
Aleeya pon puasa.
Semua orang puasa.
Tapi dia punyer makan..
adehh *pengsan banyak kali*
Lama dah rancang nak bawak adik aku ni makan sini.
Dulu penah bawak sekali.
Tapi nasib dia tak baik kedai tutup..hahhaa..
kesiannn..
Since bulan puasa ni tak pernah bawak dia buka kat luar lagi.
Aku pon decide nak ajak dia makan sini.
Sedap2 pon sedap.
Makan sampai lebam kan.
Murah pon murah.
Dari nak kena belanja makan kat hotel kan..T__T

Sampai jer terus masak2..konon2 nak makan cepat lepas dah masuk waktu bebuka. Sebab nak pegi jusco nak beli kasut selamat hari raya Aleeya (member dah mengelitat jer nak beli kasut..hohh!!)




 hari tu nasib tersangatlah baik..dapat sleeping lobster...hoyeee!!!



 besau2..lebih doploh ekor kitorang bako..muahahhaaa..puas hati!!



Konon jer kan nak balik awal.
Nak pegi soping bagai.
Hampeh.
Last2 gerak pi Jusco kol 8.30pm.
jadinya tak puas nak berjalan..benci tau. 
sempat masuk converse ngan hush puppies jer.
dalam tu jer dah berejam.
macam nak kena return lagi before raya nie.
tapi sempat ker?
banyak lagi benda nak kena setel kat umah tu..
barang aku satu pon xder lagi..huwaaaaaaa!!







No comments:

Post a Comment