This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Friday, September 14, 2012

Oh Aron Oh Adamm.

Skang ni memang penunggu setia chanel 134 HD tu.
aron ajis tunggu I okeh.
even dia belakon ngan hawa dalam tu.
tapi aku feeling jadi hawa gitueww..puiiii…
sana sini aku dengor orang cieta pasal adam hawa tu.
sure aku pon tak nak tetinggal la kan.
giler ko..rugi tau tetinggal drama jiwang tahap mabuk todi tu.
aku punyalah punyerlah  gelojoh.
siap beli novel adam hawa tu kat kipmart.
tak sabor nak tunggu hari sabtu nak pegi harris jusco.
aku gigih ajak papa pegi kipmart.
konon2 nak beli ayam.
amek ko..aku beli novel..hahahaa..tipah tetipu.
Giler syok cieta novel tu.
dalam 2 hari jer aku habiskan.
romantik sangat adam tu.
jatuh cinta betul aku ngkoo.
ehh..encik papa aku pon romantik jugak.
tapi lepas ni aku nak dia romantik lebih dari adam tu…kuikuikuii..
kalau aku terlepas kat 134 tu mencurut carik kat you tube.
korek2 yg full episode punya.
so far yg aku nampak full episode sampai episode 4 jer.
yang lain2 tu dorang2 ni blom load lagi kott.
paling sakit hati setiap kali aku ngadap Adam.
ada jer yg suka kacau.
pastu kutuk2.
ala..jeles la tueww..lempang kangg..
"ala..tengok ni 1/2 jam jer dah kena bayor rm12.95"
"ala..tu pon nak nangess.."
"ala..bukan best pon aron ajis ni belakon..biasa jer"
"ala..bukak cieta lain jer la.."
Perghh..rasa nak kunyah2 hidung orang yang cakap tu.
tak nampakkah im feeling like hell now?  Aissshhhhh…..
Even dah baca novel pon.
Ntah kenapa 
Yang best tu, ayat2 dlm novel sejibik sebijut ada dlm drama.
consider 95% samalah. Puas hati betul.
Cuma dlm drama tu ada tambah2 skrip la.
but do I care??
as long as ayat2 ngan skrip dia related.
mak ok jer.
mak suke jer.
sebab aron ajis ada…muahahaaa..
Eh korang..
mana yang tengok ceita tu korang tak feeling jugak ker kat aron??
wehh..nak feeling2 jgn tunjuk sangat.
kang ada yang kena panggg kang ngan laki masing2..hahahaa…

No comments:

Post a Comment