This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Friday, September 14, 2012

Roh kembali sekejap

Meya....naper tak update blog??
Maria..kosong jer, bila nak update lagi?
Tak ada cerita ker?..malap jer maria..
Meya..mana gambo raye..tak load ker??

Amboiii...peminat fanatik i dah kompelin uolss...hahahahaa...
mana yang tanya kat opis..
mana yg sms..call lagi..fesbuk lagi..whatsup lagi.
rasa terujanya i.
rasa macam jadi orang penting pulak..*pang diri sendiri*

uolls..
aku tengah cari roh ler.
roh aku skarang ni adalah dalam mood "arooon ajiss"
so..demam adam dan hawa la nieh.
roh blog tak muncul2 lagi.
semua gara2 penjahanaman yang berlaku atas muka bumi blog meyahoney nie.

ala..korang doa2 ler aku semangat balik update dalam nieh.
banyak draft tau yg tengah beratur tunggu turn nak keluar.
tapi jadi macam berak sembelit pulak.
nak keluar..tak keluar2..malu kotttt...gagagaaaaa...

Takper..sabar yer..
insya allah..nanti aku pastikan blog aku bewarna warni kembali.
this blog my nyawa okeh.
by that i will make sure everything in order and updated nicely.

Ok..chow dulu.
nak makan donut ada orang belanja.
tau2 jer i tengah lapor sekarang...

Babai. 






No comments:

Post a Comment