This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, October 24, 2012

Sumpahan Red Velvet ke Green Velvet


Ampunkan saya penunggu gua..
ampunkan saya penunggu gua..
Ampun banyak2 sebab dah derhaka sangat nieh.
jangan kata sesumpah jer boleh tukar kaler.
red velvet pon boleh tukar kaler jugak tauu...



sila abaikan tahap ketebalan kek..
Sumpah memang aku tak sengaja nak sumpah2 kek nieh.
sumpah lagi sebab aku yang memang syok sendiri tukar kaler.
Rata2 kengawan Fb dah panggil kek incredible hulk.
huuuhuu..mak redho jer.
memang kaler seghopa itu makhluk hulk..apa nak di kata.
nak sedapkan hati, 
konon2 nak menyahut seruan cintai alam sekitar.
penuh kehijauan gitueww.
I kan memang pencinta alam sekitar...
puiiii banyak2.…
Well..macam biasa.
kek ini hanya bertahan satu hari setengah.
peminat setia dah ramai dok tunggu nak ngapp.
tak dapek nak bawak opis.
dah langsai kat umah.
Bila dah try buat berkali2 nie.
terasa macam expert lak…(lempang diri sendiri)..
serious sedap.
jarang betol aku makan kek buat sendiri. 
biasa aku hadap tanpa perasaan jer bila dah buat and siap.
tapi bila red velvet nie (bukan nama sebenar)
memang hawa aku tak boleh tahan.
aku boleh baham tanpa ingat orang kanan kiri.
bila pikir2, terasa mistiklah ini kek.
apekah???
Dan macam biasa jugak.
aku tak bagi resepi.
korang google sendirik kat blog lain.
rata2 resepi semua sama.
outcome jek tak sama, 
sebab tengoklah tangan yg membuatnyer..hahaa..
Tapi I okeh jer.
sebab nak makan sendiri kan.
kalau nak berjual tak sanggup kot.
bahan adalah mahal..aku rasa org berduit jer kot boleh tempah.
Untuk aku yang kurang duitnya,
pandai2lah nak belajor membuatnyer yerrr…
Ok tu jer nak cerita.
See you. Babai.

No comments:

Post a Comment