This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, December 12, 2012

Sedap Jugak

Aku suka sangat itu oreo cheese cake.
makan pon sampai berebut2.
Benda satu nak kongsi bertiga.
Semua nak mintak suap.
kononnya semua nak kongsi rasa.

Aku sajer jer beli satu sebab nak rasa jer pon.
Sebab first time beli kat situ.
nak cuba jer.
Takut terkena macam kat Delifrance hari tu.
Rasa bongok nak mampos.
Tapi yg this time round, serious sedap.
Puas hati.
Terasa2 kat tekak nieh.
Nanti sure aku beli lagi.
Beli banyak2..muahahaaaaa..

The best part is,
kat mall nie, consider aku dah tau apa yg best dan tak best.
especially benda makan2...hahahaaaa..ketawa setan kalori lagik.
Hellooo...mall apa tu?
KSL jer ponnn...kuikuikuii..
at least tau lah yg nak dicekik kan?
sambil2 coci2 mata nak beli barang henpon bagai.
Bolehlah coci2 tekak jugak.

So future boleh datang lagi makan kat Season cafe.
takpon Al Migos pon boleh.
Kalau nak desert yg kelorga cheese,
boleh gie Cheese Temptation.

Emmm...apa lagi ek nak kabar pasal peningkatan kolesterol nieh?
Oohh..lagi satu,
Kalau nak Takoyaki,
pegi level 2 ke 3..tak ingat sudaa..
KLS Takoyaki yg paling best i guess.
Takoyaki tu sebelah Pizza Cone.
Ala..bukan restaurant la.
Cuma outlet kecik kat tengah2 tuh.
Tapi pada tekak aku consider best la.

Awesome Oreo Cheese Cake RM6.90 beli kat Cheese Temptations...sedap sangat!!
Jangan beli yg kat Cheese Station Delifrance..hampehh!!!

Try makan Teriyaki Chicken Spaggety kat Season Cafe. Tak menyesal langsong.
Portion pon banyak..kalau makan weekdays di siang hari ada discount RM13.90 jek..kalau weekend mahal laa..tak ingat berapa pulak harga dia.


Seronok kan kalau cerita hal makan2 nieh.
Nanti kalau ada apa2 yg best.
Aku update lagi.
Tetiba dah tak tau nak cerita apa lagi.
Tunggu next entry la yer.
walaupon next entry tu kang ntah apa2 punya cerita..hahahaa..

Ok babai. Very the anti klimaks.








No comments:

Post a Comment