This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, February 13, 2013

Happy 10th Anniversary To Us!!



Pejam celik..pejam celik dah 10 tahun dah yer...
01.02.03 - 01.02.13 
pantasnya masa berlalu.
Macam maraton pulak..kihkihkiihhh..

Banyak yang aku planning untuk sepanjang tahun 2013 nie.
Semua gara2 nak celebrate jubli emas 10 tahun usia perkahwinan kitorang laaa...hahaaa..
Bunyinya macam best kannn???

Moga2 semua dipermudahkanlah yer.
Tetap happy walau sambut bertiga jer.

Doa2lah yang terbaik untuk kitorang.
Aku terima seadanya dan bersyukur atas setiap doa tu.
Semoga yang baik2 tu untuk kita semua yer.
Biar semua terus dilimpahi keberkatan dan rezeki yang melimpah ruah..aminn..

Honeymoon ke mana tahun nie??
Emmmmm..nanti kita kongsi sama2 yer tempat romantik tu.
macam biasa..even honeymoon pon still kena bawak anak dara sunti ku yang sorang tu.
Tak sampai hati pulak nak tinggal.
Sorang jer ponnn..heret jer laa..tak nyusahkan pon.
Biorlah kita kongsi semua sama2 sebagai satu kelorga.
Lebih bermakna dan meninggalkan kenangan terindah...:)


Budak busuk cinta hati Mama and Papa.








No comments:

Post a Comment