This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, February 14, 2013

Papa sangat comel...


Hari ni hari jubli perak ker.
Oh tak..jubli emas kot.
Ehhh..hari ni valentines la.
Apa ada dengan hari valentines tu?
Pada aku hari yang menyesatkan adalah..hohh...

Papa dah berapa hari ada kat umah.
Since company dia still off sempena CNY holiday.
sangat suka hati yer..

Tapi hari ni Papa berbesar hati nak masak untuk satu kelorga.
Dan dia masak Ayam Masak Kicap okeh.
Upon request.
Feveret aku ever after.
Tak sabar nak balik nak makan masakan Papa.

Dah 10 tahun kawen, inilah masakan heavy Papa yang kedua,
selepas telur masak sambal 2/3 tahun lepas.
perghh giler lama kan.

Tapi hari ni betul2 terkagum and bangga ngan Papa.
Sebab Papa berjaya masak hari nie...hoyeahhh!!!

Saya rasa my lovey dovey papa sangat comel..
sangat2 sayang kat diaaaaa....:)




Ayam masak kicap yang best sangat!!! 
Aleeya whatsapp tadi..:)




No comments:

Post a Comment