This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, February 28, 2013

Special request...auwwww...


Bila dah rancang2 nak perabiskan duit yg tak seberapa nieh.
Rasa macam nak dok hotel orang2 kaya.
Tak dapat dok lama..satu malam pon boleh la.
Jangan kempunan..hahaaa..
konon2 edisi percotian orang2 vip.
sila hempas diri sendiri doploh kali :p

Papa kata, amek satu malam jer.
kalau amek bermalam2 takot kang bulan depannya,
aku tak boleh nak bayor installment umah ngan kete kang.
baru betol2 makan pasir..
sulam lak ngan makan daon2 pokok mangga yang banyak depan umah tuh..huhuu..

Eh korang,
nengok email attached dulu eh.
nak ceita banyak tunggu aku balik dari tempat tu dulu...gagagagaaaa..



Aku request bilik nie..dapat kolam kecik ngan kolam besor..2 in 1 gituee..agak2 dapat tak??

Tapi orang hotel dah reply sepantas kilat email aku.
Rasa hati bermunge-munge...


V



V



V



V



V




V




Reply from hotel :)


Doa banyak2...mintak2 dapat bilik nie.
berdebar2 pulak.
macam nak tunggu malam pertama..auwww..

Eehhh...budak tecik tu ko bawak kann??
Laaa...ye kerr....terlupa sekejap...T__T

Doa lagi...doa lagi...doa lagi...doa lagi...dan lagi..dan lagi..dan lagi.....:)








2 comments:

  1. Tak sabar nak tunggu update dari Sis.. ♥ ♥ ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabor yerr...akak tengah menghitung hari nie..muuuhahahaaa

      Delete