This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, March 21, 2013

Boarding Pass

Mood keje serious dah takder.
Dah ke laut ke gaung bagai.
Keje pon tinggal sikit2 jer nak siap.
Besok my last day before coti.
Hope semua siaplah even menggigil jugak nie.
Sebab aku balik coti nanti ngam2 nak closing.
Comfom ketat2 aku berkuak lentang nak closing nanti..huwaaaaaa..

Dah aku takmo ingat benda yg belom nak jadi tu.
jom kita semarakkan perasaan nak bercoti ni..ngeeee
bior berkobar2 jiwa raga nak perabiskan duit.

Membara2 jantung hati ni tau.
Lagi2 baru lepas dapat duit yg dah convert.
Satu donia pusing konon2 nak rate murah.
haremmmm.
Last2 terima seadanya jerla dengan apa yg dapat tu.
mungkin tu jer rejeki aku anak beranak.

Semalam jugak dapat sms dari AA.
Konon2 soh datang awal nak elak jam.
Pastu masuk ofis dapat lagi email.
Pon cerita yang sama.
Oklah. Aku layankan jer la.



Lepas tu kan.
Aku pikir2..betul jugak ek.
Kalau aku buat awal2 print boarding pass tu senang sikit kat sana nanti.
Tak payah nak berator panjang2 macam main pak harimau pukul berapa tu.
Biasa print boarding pass kat kiosk jer pon.
Apa ada hal.

Tapi dah namanya tak nak bersesak.
Baik aku teruskan jer niat murni aku tu.
Lagipon aku tak pernah pulak ada experience bertembong ngan mana2 event besor macam F1 tu.
manalah tau huru hara ngan ramai orang nanti kan.
So.. better aku buat teros.
bukan susah mana pon.






Haa..kan dah siap.
sekejap jer buatnyer poonnn.
Takderlah sampai kena silang panggung bagai.
Ok..dah boleh pre packing dah malam nieh...muuuhahahaaaa...



No comments:

Post a Comment