This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Thursday, March 7, 2013

Hadiah besday katernyer.

Bila nak masok bulan March,
hati aku akan rasa seronok sangat.
Sebab aku rasa dalam banyak2 bulan aku paling suka bulan ni.
Bukan pasal bulan ni bulan besday aku.
tapi aku boleh rasa yang bulan ni aku selalu boleh dapat benda or cerita yang best2.
hmmm...feeling keseronokan terlebih sangat...^__^

Baru2 ni aku dapat 'sesuatu' yg jadi intro keseronokkan bulan March tu.
Asal dari ofismate tagging nama aku dalam satu gambo kat dalam fb.
gambo pon gambo yg betol2 buat aku ceria.
rasa hidop dan bermaya bila nampak benda2 macam tu..hahaha

Konon2 nak komen sikit2 jer kat gambo tu.
Sekali dapat feedback pulak.
Feedback yang superb power.
Buat aku speechless..ye ker??




Akak tu reply.
Hadiah besday katernyer...vavavavaaa
rasa nak guling2.
ye ker?
betol ker?
OMG. giler tepanjat ketat2.

Ok. Cool.
Akak nie main2 jer kot. Sebab dia memang tau aku suka baca novel.
Pastu mungkin sajer nak bersuai kenal ngan aku yg memang super friendly ni.
Aku ok. Layan jer.
As long as tak merepek2, aku boleh go into it.

Suddenly a few hour lepas tu aku dapat pm bawah nieh.
OMG lagi.
Betol laaaaaaaaa....

Drooling mata aku kejap..bior betol????

Dan, kat bawah nielah buktinya.
Turun dari kete masa baru sampai opis tu,
tetiba opismate aku pass aku satu beg.
OMG lagik!

Yer la...comfom betol nieh.
Memang aku dapat semua novel2 nieh.
Benda tu betol2 depan mata aku......o__O


Here the novels. Memang aku tak pernah baca lagi. Bertambah lagi koleksi..muuuhahahaaa..

Apa nak dikata.
Kegumbiraan tak terkira.
Terkagum dengan keprihatinan dan kepemurahan akak nie.
Suker doploh ribu kali.

Terima kasih jota2 yer akak.
Saya akan jaga novel akak nie baik2.
hmmm....suker sangat sampai tak tahu nak cakap apa2....:)








No comments:

Post a Comment